Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, το fitoriomarousi.gr παρέχει διαφορετικούς τρόπους πληρωμής για τις παραγγελίες σας:

Αντικαταβολή (Ισχύει μόνο για αποστολές εντός Αττικής)

Παραλαμβάνετε την παραγγελία στο χώρο σας και θα πρέπει να καταβάλλετε σε μετρητά στον υπάλληλο της συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας την αξία της παραγγελίας σας καθώς και τυχόν έξοδα μεταφοράς κατά την παράδοση της παραγγελίας. Η πληρωμή με αντικαταβολή δεν έχει επιπρόσθετες χρεώσεις.

Το fitoriomarousi.gr παρέχει τη δυνατότητα στους πελάτες του να επιλέξουν μία διαφορετική διεύθυνση παράδοσης από τη διεύθυνση χρέωσης (πχ για παραδόσεις δώρων). Ως προληπτικό μέτρο, οι παραγγελίες που αποστέλλονται σε καινούριους πελάτες αποστέλλονται μόνο στη διεύθυνση χρέωσης, ενώ σε κάθε περίπτωση, διατηρούμε το δικαίωμα ταυτοποίησης στοιχείων με τον πελάτη πριν την αποστολή της παραγγελίας.

Πιστωτική-Χρεωστική-Προπληρωμένη Κάρτα

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις κύριες πιστωτικές, χρεωστικές ή προπληρωμένες κάρτες για την πληρωμή των παραγγελιών σας στο fitoriomarousi.gr

Για να πραγματοποιήσετε την πληρωμή, αρκεί να εισάγετε τα απαραίτητα στοιχεία όταν σας ζητηθεί κατά την έξοδό σας στο ταμείο. Αν η κάρτα σας απορριφθεί από το σύστημα μας, παρακαλούμε επαληθεύστε την ορθότητα των στοιχείων που έχετε υποβάλλει. Το όνομα και η διεύθυνση πρέπει να είναι η ίδια με αυτή του κατόχου της πιστωτικής κάρτας. Αν το πρόβλημα επιμείνει παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον εκδότη της κάρτας σας.

Το fitoriomarousi.gr, διεκπεραιώνει και διαχειρίζεται όλες τις τραπεζικές, online συναλλαγές μέσω του ασφαλούς συστήματος της Every Pay το οποίο βασίζεται στο διεθνές πρότυπο ασφαλείας Payment Card Industry Data Security Standard(PCI DSS), χωρίς να λαμβάνει και χωρίς να αποθηκεύει καμία πληροφορία που αφορά οποιαδήποτε κάρτα (πιστωτική/χρεωστική). Το PCI DSS έχει δημιουργηθεί από τους Διεθνείς Οργανισμούς Πληρωμών (Visa, MasterCard κ.ά.).

Η Every Pay παρέχει στο fitoriomarousi.gr τις υπηρεσίες Verified-by-Visa και MasterCard Secure Code, σχεδιασμένες με βάση το πρωτόκολλο 3D-Secure. Οι υπηρεσίες αυτές πιστοποιούν τους κατόχους καρτών πληρωμής (πιστωτικών, χρεωστικών ή επώνυμων προπληρωμένων καρτών), όταν εκτελούν συναλλαγές στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Η πιστοποίηση της πληρωμής κάνει τις αγορές μέσω διαδικτύου περισσότερο ασφαλείς για τους αγοραστές δημιουργώντας ένα ασφαλές κανάλι ηλεκτρονικού εμπορίου. Η online διαδικασία πιστοποίησης είναι στιγμιαία και ενεργοποιείται κάθε φορά που χρησιμοποιείται μια κάρτα Visa ή MasterCard στο e-Shop μας και προηγείται της αίτησης για έγκριση της χρέωσης της κάρτας.

Tραπεζική Κατάθεση

Εφόσον επιλέξετε την πληρωμή μέσω τραπεζικού λογαριασμού, απαιτείται η εξόφληση του ποσού στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό για την αποστολή της παραγγελίας. Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε ενημερώστε μας μέσω email στο fitoriomarousi@gmail.com με το αποδεικτικό κατάθεσης μόλις πραγματοποιηθεί η κατάθεση, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής.


Σε περίπτωση μη εξόφλησης παραγγελίας εντός 7 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία ακυρώνεται και τα είδη αποδεσμεύονται.

Η εξόφληση της παραγγελίας σας με κατάθεση, μπορεί να πραγματοποιηθεί σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ IBAN: GR1401720720005072077982263

Δικαιούχος: ΑΓΙΣ ΗΛΙΑΚΗΣ

Σε περίπτωση που χρειάζεστε οποιαδήποτε βοήθεια ή διευκρίνιση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο fitoriomarousi@gmail.com ή τηλεφωνικά στο 210 6107563

el